59. nujna seja Odbora za zdravstvo


Pa presodite: https://4d.rtvslo.si/arhiv/seje-odbora-za-zdravstvo/174809345 Pod črto, po posvetovanju, z najboljšimi nameni: benzidaminijev klorid/cetilpiridinijev klorid https://www.lekarnar.com/izdelki/septabene-pastile-z-okusom-limone-in-bezga#productTabs Krka bojda v vlogi pobudnika, informacije o delovanju teh spojin so obstajale že prej. Omenjeno tudi na FLCCC. https://www.mdpi.com/2673-8112/1/2/37/htm?_param=763284718 https://twitter.com/search?q=Cetylpyridinium%20chloride&src=typed_query&f=live

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni