ABRAHAM

Nekategorizirano

Glasba: Dominik Krt Besedilo: Silvo Teršek (Vezno besedilo:) Da, da, natančno vem, da so minila leta, ko sem želel spreminjati svet. Govorili so, da sem bil obetavno neukročeni otrok. Mama je govorila, da bom poet, sama dovolj zaskrbljena še naslednjih trideset let. Natančno vem, skoraj prepričan sem, da se ni nič spremenilo; otroška vznesenost, naivno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni