“Ali bo hemoragična mrzlica naslednja pandemija?” In Kaj pa zdaj?


Seveda bo. To napovedujemo in pojasnjujemo že lep čas, pravzaprav ves čas. POZOR “Pripnite si varnostni pas. Če ste pravkar že mislili, da bo vsega konec, imamo novo napoved iz verodostojnega vira, da bo hemoragična mrzlica naslednja pandemija.” https://stevekirsch.substack.com/p/will-hemorrhagic-fever-be-the-next Si sploh lahko predstavljate, kaj sledi? To, kar je bilo, bo primerjalno le nenaporen sprehod po...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni