“Ali je jez (ki zadržuje resnico) končno popustil? Nekdanji italijanski minister za zdravje v preiskavi zaradi umora, ker je prikrival smrtne primere zaradi cepiva COVID-19”


“Vedel je, da injekcije ubijajo ljudi, in lokalnim zdravstvenim organom naročil, naj prikrijejo smrtne primere in resne stranske učinke.” https://merylnass.substack.com/p/is-the-dam-holding-back-the-truth?utm_source=share&utm_medium=android&r=23zs73 Kdaj bo – smrtno zastrupljenim ljudem, nalaganim ljudem, zavedenim ljudem, nezdravljenim ljudem… – nezaustavljivo počil film??!!

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni