Antipolitikom, funkcionarjem in MEDIJEM, zlasti ‘javni’ RTV SLO (ki o tem, da je ostala zavezana objektivnosti, dejstvom in resnici lahko prepričuje in slepi le samo sebe): “Do your fucking job!!”


Obstajajo dobri in močni razlogi za utemeljen sum, da so ti podatki potvorjeni: https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/10413 ALI SO PFIZERJEVA CEPIVA ZOPER COVID-19 POPOLNOMA NEUČINKOVITA OZ. NEVARNEJŠA OD BOLEZNI ? Britanska strokovna skupina HART (Health Advisory and Recovery Team) je preučila študijske dokumente Pfizer, ki so jih morali izdati zaradi sodne odredbe v ZDA, in ugotovila, da je...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni