APEL ZA UREDITEV SISTEMOV PREZRAČEVANJA – SKRB ZA ČIŠČENJE ZRAKA


Gospod mi je, če moj spomin ni luknjičav, prvič pisal že meseca marca 2020. Seznanil me je s svojimi prizadevanji, da bi oblastnike, javne funkcionarje, predvsem pa ministra za zdravstvo prepričal o koristnosti, potrebnosti in nujnosti zagotovitve – dobave in namestitve – ustreznih, učinkovitih sistemov za prezračevanje zaprtih prostorov. Zlasti v zdravstvenih domovih, bolnišnicah, klinikah...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni