APLIKACIJA! APLIKACIJA KOT KVAZI PROSTOVOLJNI PRAVNI POGOJ ZA BOLJ SVOBODNO GIBANJE-OSEMNAJST TEZ O NEUSTAVNOSTI


(Op.: fotografija prikazuje očitno nezakonito in protiustavno navodilo kategorično odstopljenega funkcionarja.) Prvič, očitno in grobo protiustavna ideja/rešitev/ukrep – tako, kot je bil predstavljen. Drugič, Informacijska pooblaščenka nikoli in nikdar ni izrazila strinjanja s to idejo. Tretjič, prav nasprotno. Četrtič, takšna zadeva je nekaj, kar bi moral Varuh človekovih pravic nemudoma zagrabiti z obema rokama, tudi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni