“Arogantno zavzemanje za gotovost, ki temelji na vročem zraku”


Sijajen stavek. Arrogant commitment to certainty based on hot air. “Zelo pomembno je opazovati aroganco v tem pogovoru, da bi razumeli, zakaj je toliko zdravnikov zganilo bolnike, ki so utrpeli poškodbe zaradi politike COVID in neuspešnih cepiv. Dr. Daniel je kardiolog in nima pojma o 20-odstotnem upadu števila rojstev. Kljub temu tarna, da so podatki...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni