Avstralski “Sokrat” o storjenem zlu in neizogibni zmagi resnice


Čudovita empatična modrost. Vredno 12 minut časa. https://www.instagram.com/p/CvQ2CwztmZt/?hl=enhttps://twitter.com/cafelockedout/status/1685094324525314048 Prenešen je sem, če bi imeli probleme z ogledom na zgornjih linkih. https://rumble.com/v33btth-avstralski-sokrat-o-storjenem-zlu-in-zmagi-resnice.html Pa to, ste videli??!!! https://www.cureus.com/articles/164423-neonatal-infant-and-under-age-five-vaccine-doses-routinely-given-in-developed-nations-and-their-association-with-mortality-rates#!/ Kako se je zgodilo, da otroci že v prvem letu dobijo okoli 20 doz strupa?????Je cela družba čisto nora????????? https://youtu.be/4YqkY7v3TPY?si=pi3w7mJvk7A2vGNn Očitno je pod vplivom današnje polne Lune, ker je...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni