Banalnost Zla


To je ljudstvo izvolilo. In to bo dobilo. Obvezno mRNA cepljenje. Kako? Ja tako ali drugače, neposredno ali posredno – je to res treba še naprej pojasnjevati?? Naj bo ljudi zelo, res zelo strah. Če še zmorejo karkoli čutiti… Bes? To je težje. Zanj morajo biti izpolnjeni težji pogoji. https://e-uprava.gov.si/si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=15769&fbclid=IwAR2eBpCueCBa-5M2cygLhACIbwdcYpx0LakapvKDKa7CAOHLTIMXsuCiU-8 “It is better to suffer...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni