Bhakdi/Burkhardt pathology results show 93% of people who died after being vaccinated were killed by the vaccine


This research was posted December 10, but I wanted to check with experts before posting. It’s consistent with everything we know so far. https://stevekirsch.substack.com/p/bhakdiburkhardt-pathology-results Dr Sucharit Bhakdi: Organs Of Dead Vaccinated Proves Auto Immune Attack – 22/12/2021https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/ Točno to je decembra LANI (23.12.2020) napovedal Wakefield. Že v prvih dveh minutah. https://newtube.app/user/Darek/rjkE32b

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni