BOJ ZA USTAVNOST IN ZAKONITOST


Založba SANJE. November 2021. https://www.sanje.si/boj-za-ustavnost-in-zakonitost-7563.html Avtor, eden največjih strokovnjakov za ustavno pravo v Sloveniji, pravni filozof in publicist, avtor knjige Zapisi ustavnika v karanteni, ki je izšla jeseni 2020. Tokratna knjiga predstavlja zapise, ki so nastali med jesenjo 2020 in poletjem 2021. Kot človek, izmojstren je v branju, razumevanju in pojasnjevanju ustave in prava, je s...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni