Brain-Dead Psihopati


Dr. Biserka Ilin: Grožnja svetovnega imperializma in WHO (slo. SZO): Človek kot biomasa kapitala https://brightlightnews.com/90-canadian-doctor-deaths-dr-william-makis-md/ “Spoštovani, V Kanadi je za posledicami cepljenja umrlo najmanj 87 zdravnikov, da od drugih ne govorimo.  Kot sem že nekajkrat povedal, problem je nehal biti zgolj medicinski in postaja pravni, ali točneje kazensko-pravni.  Moj pravni nasvet vsem prizadetim je, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni