Brez opravičila za vznemirjanje


Na MZ in NIJZ tudi o tem ne vedo ničesar: informacije ne obstajajo, z informacijami ne razpolagajo. Niti s to informacijo. https://www.24ur.com/novice/tujina/fauci-vedeli-smo-da-cepivo-na-bo-izzvalo-credne-imunosti.html Molčim. Prevečkrat je že bilo (na)povedano in razjasnjeno vse. Ne drži? https://www.vernoncoleman.com/main.htm https://www.vernoncoleman.com/main.htm Itd. Eskalacijo jedrske katastrofe napoveduje za čas maj-junij 2023. Ni edini. Nikakor ne! Naj se mu smejimo kot norcu? Svet...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni