Če bi lahko, bi arbitrarno samovoljni sklep Vlade RS o klasifikaciji bolezni Covid-19 nemudoma razveljavil


Izvirni greh ostaja nespremenjen: Vlada RS je strokovno neutemeljeno, samovoljno, arbitrarno in brez znanstvenih razlogov (ne oziraje se na znanost) že spomladi 2020, s sklepom, podzakonskim pravnim aktom, uvrstila “bolezen SRAS-Cov-2 Covid-19” v prvo skupino najnevarnejših (takšnih zaradi odstotka “smrtnosti”) nalezljivih in prenosljivih bolezni. Ustavno sodišče RS tega sklepa še vedno ne želi razveljaviti. Deloma,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni