Če boste mirno, morda celo navdušeno pristali na BIOMETRIČNE osebne izkaznice, potem v obdobju 2020-2022 še vedno niste razumeli bistva – ali pa vam je zanj malo mar. Prav.


Če boste mirno, morda celo navdušeno pristali na BIOMETRIČNE osebne izkaznice, potem v obdobju 2020-2022 še vedno niste razumeli bistva – ali pa vam je zanj malo mar. Če se javnosti ne bo takoj začelo s krikom pojasnjevati, da nihče ne sme sprejeti digitalne osebne izkaznice, sicer je bilo vse zaman in bodo VSI ljudje...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni