China Braces for Possible Large-Scale COVID-19 Outbreak: Leaked CCP Documents – z dodatkom


https://www.elektro-prodaja.eu/si/aktualno/novice/gibanje-cen-na-veleprodajnem-trgu “Petrol bo podražil plin in elektriko.” https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/174813093?s=mmc Kolikšno bo srednjeročno, morda kratkoročno zvišanje cene elektrike? Višje za 50%? https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/tajnikar-za-visanje-domacih-cen-elektricne-energije-ni-nobenega-razloga/597122 K naslovu: le zakaj? Včasih se je pač treba zelo in zares odločiti: glava v pesek, z golim in romantično naivnim, stvarno neutemeljenim upanjem, da bo vse dobro (četudi ne bo) ali pogled, osredotočeno usmerjen...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni