Citat: “Nove zadolžitve iatrocidnega imunologa”


Zakaj so te osebe takšne, kot so, meni ni dano razumeti. Zakaj je ta oseba, ta infektolog, taka, kot je, meni ni dano razumeti. Razumem, teoretično, zakaj nekdo stori kaznivo dejanje, zločin, umor, uboj, posilstvo… Razumem, teoretično, zakaj se nekdo zateče k nasilju, vojni, ubijanju in pobijanju… Teoretično razumem. Teoretično razumem, kaj pomeni biti psihopat,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni