Covid ZZ protokol in srhljivo grozljivi dodatek 2.


Protokoli: https://c19protocols.com/ Novartis je doniral 130 mio tablet 220mg Evropi in s tem tudi sorazmerno Sloveniji – za zdravljenje (ZZ) Covid19. V začetku aprila je Lek objavil: https://lek.si/sl/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost/1105/novartis-objavil-donacijo-hidroksiklorokina-za-slovenijo/ Povzeli so tudi lokalni mediji, npr.: https://www.koroskenovice.si/novice/novartis-doniral-zdravilo-proti-koronavirusu/ 8. aprila 2020 je Novartis napovedal študijo uporabe odobrenega zdravila tudi za Covid: https://www.modre-novice.si/novice/novartis-napovedal-zacetek-klinicne-studije-za-zdravilo-jakavi-ruksolitinib-za-uporabo-pri-bolnikih-s-hudo-okuzbo-s-covid-19/ , pa je zadeva »zamrla«. Tu...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni