Da, da, kot rečeno že n-krat, to je eden od naslednjih kratkoročnih korakov – in naslednji bodo še večji. Odprite oči. ZZ 3.

Nekategorizirano

https://www.zdravo-slovenija.com/blog1/2021/10/1/odstop-zaradi-vsiljevanja-cepiv-in-prejemanja-podkupnin Kratek in zelo poveden video, najbolj gosto poseljena zvezna država v Indiji je razglasila konec epidemije – razlog pa … : https://www.odpriteoci.si/post/indijska-vlada-je-najbolj-gosto-naseljen-predel-razglasila-za-obmo%C4%8Dje-brez-kovida-razlog-ivermectin Video: No … : https://www.npe.no/en/

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni