Da, zdaj je že čutiti močan vonj po volitvah …


Seveda razmišljam tudi o tem. O volitvah. Seveda sem politično aktiven, saj sem civilno, družbeno aktivna “politična žival.” Vse, kar počnem javno je politika. Pristna politika, po Aristotelu. Tudi po razlikovanju med “politics” in “policy”, ki v slovenščini nima posebne besedne ustreznice. Zato že lep čas javno razmišljam tudi o ABSOLUTNIH PRIORITETAH. O tem sem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni