DAN ZABETONIRANE SRAMOTE IN NEIZBRISLJIVEGA RAZČLOVEČENJA


Prvi april 2021; dan, ko so se simbolično in dejansko pogreznili v neizbrisljivo, neopravičljivo, neodpustljivo in nepozabno sramoto, hkrati pa zdrsnili v sramotno, neopravičljivo, neodpustljivo in nepozabno razčlovečenje VSI slovenski pravniki in VSE slovenske pravnice, ki v teh časih, ob vsem tem dogajanju in v teh družbenih razmerah brezhrbtenično in bojazljivo, nemara celo koristoljubno ždijo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni