“Dlje kot traja stavka zdravnikov, večji je padec števila pogrebov”


Avtor: Dr. Tomaž Makovec, mag. farm. Primum nocere “Confessions of a medical heretic (Izpoved medicinskega dvomljivca) je naslov knjige, ki jo je napisal zdravnik in hkrati medicinski heretik, dr. Robert S. Mendelsohn, M. D. (1926–1988). Knjiga je prosto dostopna na spletu. K pisanju so ga prignala spoznanja, do katerih je prišel med svojim 25-letnim zdravniškim...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni