Dokazila o “prisotnosti protiteles” in (nikakor ne samo ona) dr. Logar: nova, skoraj mazaška laž?


POPTV, sreda, 13. oktober 2021. Pogrom nad zdravnico iz Prekmurja: zaradi laboratorijsko ugotavljanih “dokazil o prisotnosti protiteles” za covid-19. Dr. Logar: Izdajanje potrdil o prebolelosti na podlagi laboratorijske preiskave o obstoju protiteles je je izrazito nestrokovno, neetično in ne prispeva k zajezitvji pandemije. Regional Obala: https://www.regionalobala.si/novica/zdravnica-ki-je-odlok-vzela-v-svoje-roke-izdajala-potrdila-o-prebolevnosti-ki-jih-ne-bi-smela- Fact-check: znanstvenih virov o tem, da to NI RES...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni