Domen Gorenšek blog – ne, da ni slabo, zelo dobro je.


Lahko bi zapisal “vse, kar smo do danes že večkrat javno pojasnili in to večkrat ponovili“. Avtor to razumljivo in pregledno strne v enem daljšem zapisu. Ob tem velja ponoviti in ponavljati ves čas ponavljano opozorilo na odločilno dejstvo: na vrhu piramide političnih koronskih ukrepov je SKLEP vlade o klasifikaciji bolezni Covid. To dejstvo je...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni