Domnevno: zadnja različica “Pandemične pogodbe WHO” naj bi bila dostopna


https://jamesroguski.substack.com/p/say-no-to-the-who-7d2?utm_source=post-email-title&publication_id=746475&post_id=144586939&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&triedRedirect=true&utm_medium=email Updated “Pandemic Treaty” An updated version of the “Pandemic Treaty” has been made available. Ker ta mafijska banda to počne za zaprtimi vrati, ker skriva, zavaja, laže, manipulira…, sproti spreminja pravila, ki to so in ki to niso, meče na kup datume, do kdaj kaj velja, se bo zgodilo, se lahko kaj stori…, ker...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni