DOSTOP DO INFORMACIJ GLEDE ZDRAVIL IN CEPIV


Številka: 007-48/2020/2 Datum: 23. 10. 2020 [email protected]  Zveza:              Vaše elektronsko sporočilo z dne 21. 10. 2020  ZADEVA:         Zaprosilo za mnenje glede zakonodajnega predloga spremembe ZZdr Spoštovani, Informacijski pooblaščenec (dalje IP) je z vaše strani dne 21. 10. 2020 prejel zaprosilo za mnenje glede zakonodajnega predloga spremembe ZZdr. Ob tem navajate, da je IP...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni