Dr. Pierre Kory presentation to Republican Members of Congress on efficacy of Ivermectin Treating Covid-19 (Uncensored)

Nekategorizirano

Spoštovani ljudje, mnenje ameriškega patologa o cepivih in posledicah… Tole si cepljeni morda ne bi želeli pogledati. A ko bodo želeli, če bodo želeli, jim bom aktivno stal ob strani, če bom le lahko še stal. https://twitter.com/backtolife_2019/status/1486966055683698689 https://youmaker.com/v/0ovZ6JVRv54R https://pierrekory.substack.com/p/the-global-disinformation-campaign-25 Zgodba o hidroksiklorokinu.  https://filiperafaeli.substack.com/p/yes-hydroxychloroquine-is-scientifically https://www.bitchute.com/video/WHIktyjGEPcF/ Virov na to temo se tako rekoč ne da več prešteti....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni