E-odgovor, pismo, kot odgovor na odgovor nekoga drugega, ne njih – zatorej javno pismo NJIM


https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/diktatura-bande-stirih-kolumna-879308 https://www.facebook.com/katja.carman/videos/10159342709239122/ Spoštovani in cenjeni g. T.O., uvodoma omenim, da sem miren. In da pišem v dobri veri, z dolžnim spoštovanjem, do vseh. Predvsem pa z najboljšimi željami. Vsi vse vedo, ves čas.Vse glede nekoristnosti, škodljivosti in paradoksalno prispevka mask h kuženju je dokazano in jasno.Enako glede testov.Enako glede cepiv.Enako glede smrtnosti, morečih posledic, izbruhov...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni