E-pismo predsednici DZ


Spoštovana predsednica DZ, ga. Urška Klakočar Zupančič. V povsem neuspešnem iskanju poosebljene empatije med nosilci in nosilkami javnih funkcij sem se intuitivno odločil pisati Vam. A danes ne o enormnem in katastrofičnem, uničevalnem problemu WHO, na primer. Po novici o ženski, mamici, ki je pred dnevi v Posočju storila samomor, po drugem cepljenju z mRNA,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni