E-vinjete in prekršek: ponovno pojasnilo

Nekategorizirano

Pred časom, približno tri leta nazaj, smo pri obravnavi konkretnih primerov ugotovili, da DARS ravna nečedno in nezakonito, saj je voznikom za en, isti dan vožnje po AC brez vinjete poslal več glob. Enemu vozniku sedem. Drugemu štirinajst v treh dneh. Takrat sem pisal na DARS in o tem objavil članek. https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/294282 DARS na prvi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni