“Eni podatki kažejo, da se ne cepijo ljudje, ki so manj izobraženi. Kot taki so pogosteje žrtve različnih proticepilskih kampanj in različnih teorij zarote,” je povedala dr. Bojana Beović.


Vir: Žurnal24 https://www.zurnal24.si/slovenija/taksni-so-novi-pozivi-necepljenim-372942 *** ZAKAJ TO POČNETE? ZAKAJ TO DELATE LJUDEM? ZAKAJ TAKO RAVNATE Z LJUDMI? ZAKAJ TAKO NASLAVLJATE JAVNOST? *** Gospa dr. Beović, tole vam, med drugim, vljudno ponujam v branje. Ni veliko znanstveno odkritje, a tudi ni nepomembno; Povezava:https://luis46pr.wordpress.com/2021/07/19/mit-study-vaccine-hesitancy-is-highly-informed-scientifically-literate-and-sophisticated/ “But a study done at MIT showed that a substantial portion of public-health skepticism...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni