Genocidna idiokracija


Ministrstrstvo za zdravje NIJZ (Ministrstvu za javno upravo v vednost) Spoštovana organa MZ in NIJZ (v vednost MJU), upoštevaje ZDIJZ, a sklicujoč se na Uredbo o upravnem poslovanju, temeljna pravna načela transparentnosti, dobre in prijazne uprave, ustavno pravico do obveščenosti, sodbo ESČP v zadevi Magyar Helsinki Bizottsag v. Hungary, 2016, ter stališče MJU (v prilogi),...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni