GROZA!


Da, da 🙁 Dr. McCullough: The COVID Vaccines Are Causing the ‘Largest Blood Clots We’ve Ever Seen’ https://vigilantfox.substack.com/p/dr-mccullough-the-covid-vaccines In veste, kdaj se je že vedelo za ta problem? Marca 2021.  https://www.news-medical.net/news/20210310/SARS-CoV-2-spike-S1-subunit-induces-hypercoagulability.aspx Več: https://www.google.com/search?q=amyloid+fibrin+clots+spike+protein Odgovorni na vrhu zdravstva so bili o tem problemu obveščeni že 2021. (Obveščal jih je T.T., kasneje sem jih še sam –...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni