Hišica(e) iz kart …


VSAK DAN, 24 UR, NAM LAŽEJO V OBRAZ, PRI DNEVNI SVETLOBI, OB NEPOSREDNEM TV PRENOSU, S PONAVLJANJI, LAŽ ZA LAŽJO, NASLEDNJA LAŽ VEČJA LAŽ OD PREDHODNE LAŽI, VSE BOLJ, VSE SILOVITEJE… BREZ NAJMANJŠE ZADREGE! *** Branijo, strastno in jezikovno pretepaško, jih ljudje, veliko jih je z doktorati in profesurami, t.im. (sicer psevdo) “intelektualci”, za katere...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni