Idiot ne ve, ne razume, da je idiot. Če bi to vedel, če bi to razumel, ne bi bil idiot. Hlapec marsikdaj ve, da je hlapec in to ostane. Idiot-hlapec ne ve, da je idiot. Lahko ve, da je hlapec, a ne nujno. Če ni idiot, ve vsaj to, da je hlapec. Jaz sem idiot.


Uvodoma dodajam komentar (še pred nekaj minutami) naslovne fotografije in besedila iz časnika Delo, ki ga je spisala ista oseba, kot je navedena na začetku besedila na fotografiji: V sre., 5. jan. 2022 16:34 je oseba Alojz Ihan <[email protected]> napisala: “Pripenjam izvorno kolumno »Demokracija stvari«, katere odlomek »dr. ustavni pravnik« izpostavlja svojim sledilcem kot dokaz...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni