IN KAJ ZDAJ?

Nekategorizirano

Javni poziv: https://www.gov.si/assets/ministrstva/MZ/DOKUMENTI/Javne-objave/Javni-pozivi/1_Javni_poziv_P.pdf Bojda se, pričakovano in predvideno, napovedano, kratkoročno načrtuje naslednje: nove spremembe ZNB. Bistvo? Zajemite sapo in se vsedite. – Ob izbruhu epidemije bi oblast lahko necepljenim (tudi po programu obveznega cepljenja) omejila praktično vse, kar se ji bo zahotelo in dodal posebne ukrepe za necepljene. – Prepovedali bi kakršnega koli zbiranje ljudi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni