In tako, uradno, iz njihovih glav in rok, predvideno: “Prišel je kovidov Eris.”


To je vest, ki ni iz 2021, ampak je sveža: https://www.24ur.com/novice/slovenija/nijz-za-zdaj-ne-belezi-intenzivnega-sirjenja-koronavirusnih-okuzb.html “S Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) so nedavno poročali, da je število obolelih s covidom-19 po svetu v zadnjem mesecu naraslo za 80 odstotkov, pri čemer so ocenili, da je do naraščanja števila okužb prišlo zaradi pojava nove različice koronavirusa, večjega števila potovanj in slabše...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni