… In zdaj so oblastniki, skupaj z doktoriranimi varuhi zdravja in življenj ljudi, iz dobavljivosti izvzeli/umaknili/prepovedali… še HIDROKSIKLOROKIN!!


Ivermectin tako in tako NIKOLI ni bil na voljo. Četudi se je dolgo ponavljala LAŽ, da je in da ga zdravniki lahko predpišejo na željo pacienta. V ZDA so morali ljudje pred sodišče po to PRAVICO. In zaenkrat so jo tam tudi DOBILI! *** Pri nas? AAh… *** Bodo prepovedali tudi Sumamed, Ospen, Klimicin, vitamin...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni