Ponovitev ponavljanega in dodatek: In že smo skozi novo luknjo: RDEČI ALARM; “pogodba” bi bila zdaj “dogovor”. Četudi je bistven IHR (Medn. zdr. pravilnik), a vendarle, ti zločinci imajo toliko obvodov in bližnjic v rokavu, da lahko čarajo in pričarajo. A slovenski odločevalci zdaj vedo, kar morajo vedeti.


Po tem, ko sem vam pred nekaj urami pojasnil, da je in kako je bistvena, odločilna razlika med NE PODPISATI pravilnika, pogodbe, sporazuma (besedne oznake dokumentov v pravu niso nepomembne, so odločilne)… in BITI PROTI ter hkrati vložiti URADNI PISNI PRIDRŽEK, ali v pravnem jeziku “REZERVACIJO”, ZAVRNITEV, ki (po pravilih ki si jih je izmislil...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni