Informacije ne obstajajo, odgovornosti ni, dolžnosti tudi ne, ustavna pravica do obveščenosti in načelo prijazne uprave so mrtve besede na mrtvem papirju … itd.


Gospa inšpektorica je z zadevo zaključila. Ministrstvo je z zadevo zaključilo. IP je z zadevo zaključila. Varuh č.p. je z zadevo zaključil. Sklenem, po treh letih truda, da nimam na voljo učinkovitega pravnega sredstva, s katerim bi – organe prisilil v spoštovanje in uporabo elementarne logike (tisto, kar imamo pred očmi, obstaja, ker imamo to...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni