Investicije v prestiž


Avtor spodnjega besedila: Mitja Vilar Izhodišče. Medijska objava: https://www.dnevnik.si/1042975457/lokalno/ljubljana/za-obnovo-ilirije-vec-kot-50-milijonov-evrov Mediji  o ponudbah za obnovo kopališča Ilirija. Cene primerne temu, kar si je zamislil vrh MOL-a. Na drugi strani mesta se delajo zapori. Za 80 mio eur. Desetletje tega sem tedanjemu šefu urada za izvrševanje kazenskih sankcij predlagal, da se prostorska stiska zapornikov reši hitro in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni