Italijanski protokol ZZ – zgodnjega zdravljenja – bolezni kovid-19


Čestitke in zahvala ge. Diani Cimprič, ki je in da je poskrbela za prevod protokola. Državljanke in državljani, prebivalke in prebivalci Republike Slovenije imajo in imamo temeljno človekovo in ustavno pravico do ZDRAVJA, ZDRAVSTVENEGA VARSTVA (zaščite), PREVENTIVE, ZDRAVLJENJA ter ZDRAVEGA NARAVNEGA in ŽIVLJENJSKEGA, SOCIALNEGA OKOLJA. Pozitivni vidik te pravice ustvarja pozitivne pravne obveznosti države, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni