JAVNA PODPORA SINDIKATU POLICISTOV SLOVENIJE (SPS) – in vljudna prošnja državljankam in državljanom, da storijo tako


Podpiram. Se pridružujem. Ker imajo še kako PRAV. Spoštovani kolegi! V Sindikatu policistov Slovenije smo se odločili, da naredimo konec samovoljnemu ravnanju delodajalcev in ustavimo zlorabo instituta opozorila pred redno odpovedjo delovnega razmerja! Zato smo v Državni zbor vložili pobudo volivkam in volivcem za vložitev predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o delovnih razmerjih....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni