JE – ŽE – DOVOLJ? ŠE NI? ČESA? ZA KAJ GRE? TEORIJA ZAROTE? KATERA TEORIJA? KDO SO TEORETIKI? RAZUMETE? KDO RAZUME? KDO NE RAZUME? ČE RAZUMEM? NE RAZUMEM! RECIMO, DA NE RAZUMEM. NE, NE RAZUMEM. NE ŽELIM? SEVEDA ŽELIM. PRAV HOČEM!


Je cepljenje prostovoljno? Se vam zdi. Prav, pa je. Je cepljenje nujno, učinkovito in varno? Da je? Prav, super, če je tako. Pa vsa ta propagandna ofenziva, ta vsiljenost, prisiljevanje, vse to je ok? Prav, super, če je. Ali je slovenska javnost obveščena in obveščana, podučena o ZDRAVILIH, ki so dokazano lahko učinkovita pri bolezni...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni