Še naprej o zavržnosti WHO in “kaj pomeni „razglasitev pandemije“ v praksi?”


Najprej tole: https://www.facebook.com/johana.dedeus/videos/1258573538282679?locale=sl_SI WHO’s Proliferating Biological Warfare Agents? https://popularrationalism.substack.com/p/whos-proliferating-biological-warfare?utm_source=post-email-title&publication_id=475124&post_id=144268293&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&triedRedirect=true&utm_medium=email TREBA JE NAJTI POT ZA IZSTOP IZ WHO. TE NI VEČ MOGOČE “REFORMIRATI”! O tem ni več kaj “strokovno razpravljati” z odločevalskimi in medijskimi norci in bedaki. Četudi je treba vsekakor povedati ljudem, za kaj gre – ker očitno niso dojeli, pa bi to prozornost morali...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni