KAJ – zlo … (zelo milo) ‘barabinsko’ – OBLASTNIKI IN Z NJIMI SODELUJOČA ‘STROKA’ DELAJO VAM IN NAM, LJUDEM?!


Front Line COVID-19 Critical Care Alliance https://covid19criticalcare.com/cov…/i-mask-plus-protocol/ https://covid19criticalcare.com/ *** V Sloveniji to ni samo zatajeno, neizrečeno, skrivano… V Sloveniji je to dobesedno PREPOVEDANO! ZDRAVLJENJE! AMBULANTNO! TAKOJŠNJE IN VAROVALNO! REŠEVALNO! IVERMECTIN! HIDROKSIKLOROKIN! … ZDRAVILA!! … Ste do tega ravnodušni? Vsi? NE, VEM, DA NISTE IN DA NE BOSTE, DA NISMO IN NE BOMO! KER LJUDJE NISMO...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni