Kako lažejo? “EP100: PCR Tests CANNOT Prove the Existence of a Virus.” In “imunost”?

Nekategorizirano

Ane? Pa smo jih ujeli. Še nekaj. Lovijo jih. Vse jih bodo polovili. Te neizobražene, nore antivakserske zarotnike … (bodo nemara dejali). https://rumble.com/voml29-ep100-pcr-tests-cannot-prove-the-existence-of-a-virus.html Itd., itd., itd. … Kdo je ta, ki premišljeno laže? Predvsem pa ZAKAJ laže tisti, ki laže? Lažejo le nekateri? Jih laže večina? Lažejo najvplivnejši? Je spirala laži že tako raztegnjena in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni