Seks in kultura: kdo je tu nor?


Ali sedite? Ministrstvu, pristojnemu za področje DRUŽINE, sem poslal vlogo za informacije glede dveh tem: prihajajočega evropskega prvenstva v seksu načrta WHO glede spolne vzgoje otrok in uvajanja otrok v spolnost Spodaj sta dva odgovora ministrstva. Pravijo, da to ni tematika zanje. Pravijo, da so zadevo odstopili Ministrstvu za šport in turizem in ministrstvu za...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni