Ker imamo le še antimedije in antinovinarje

Nekategorizirano

Moras biti ravno prav neumen, da te ni sram, ker si pameten. (S.T.) Živimo v svetu samih laži. Na njem ne bomo več živeli dolgo. Vojna v Izraelu – prižgan smodnik, a s prstom se kaže drugam. https://jonrappoport.substack.com/p/the-war-in-israel?utm_source=post-email-title&publication_id=806546&post_id=137774747&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=q9uqu&utm_medium=email “Vojna je le igra. Menim, da je najbolje, da se reket opiše kot nekaj, kar za večino...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni